מתכוניםתנסו את זה בבית

מרינדת עשבי תיבול לשדרוג כל נתח בשר

שף ירון שנבל

מצרכים:

1 כוס שמן

5 ענפי רוזמרין קצוצים
10 ענפי טימין קצוצים
10 עלי מרווה קצוצים
5 שיני שום כתושות
1 צ'ילי כתוש
חצי כפית שטוחה של פלפל שחור


אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים בקערה
מכניסים למקרר לחצי שעה ורצוי אף לכל הלילה
מתמוגגים מהתוצאה וקוצרים את המחמאות.

 

 

עוד מתכונים ים תיכוניים מעולים של השף ירון שנבל והרבה חדשות טעימות מחכים לכם בניוזלטר שלנו - לחברים בלבד!

להרשמה למועדון החברים ללא עלות לחצו>