סנגריה – מתכון אורח מיוחד של יואב רפאלי
המשקה הספרדי הקלאסי והאלגנטי זוכה לפרשנות חגיגית בניחוחות סתוויים של רימונים ודבש.
משקה מושלם לליווי ארוחת ראש השנה, ולכל ארוחה בכלל...
לחיים!
מרכיבים:
בקבוק יין אדום יבש
120 מ״ל וויסקי
250 מ״ל מיץ תפוזים
250 מ״ל רכז תפוחים
200 מ״ל מיץ לימונים
4 כפות דבש
גרגרים מ-3 רימונים
4 תפוחים חתוכים לקוביות
5 מקלות קינמון
אופן ההכנה:
מוזגים לסיר את כל המרכיבים פרט לרימונים.
מבשלים על אש בינונית למשך 10 דקות ומערבבים מדי פעם.
מורידים מהאש ומוסיפים את גרגרי הרימונים.
מגישים למרכז השולחן בקערת הגשה עמוקה עם מצקת.
מוזגים לכוסות יין.... ומתענגים.